5 січ. 2015 р.

ЗНО - 2015

Відповідно до наказу, у період з 5 січня до 20 лютого 2015 року триватиме реєстрація учасників тестування регіональними центрами оцінювання якості освіти.

У 2015 році реєстрація учасників відбуватиметься за дещо зміненою процедурою у зв’язку із проведенням загального тестування з української мови, яке відбудеться 24 квітня.
Реєстрація осіб, які братимуть участь у зовнішньому оцінюванні відбуватиметься впродовж трьох етапів.
ЗНО з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх абітурієнтів, які бажають здобувати вищу освіту. Результати ЗНО з української мови і літератури одночасно будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи.
Загалом, учасники ЗНО матимуть можливість скласти не більше чотирьох тестів з переліку предметів ЗНО, до якого включено 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також з англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.
У документі також передбачено можливість внесення змін до реєстраційних даних шляхом перереєстрації. Така опція буде доступною до 1 квітня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар